Chokolade-tempereringsmaskineFBM
Maestria 60kg
Chokolade-tempereringsmaskine
FBM
Maestria 60kg
EXW fast pris uden moms
18.000 €
Produktionsår
2025
Betingelse
Brugt
Beliggenhed
Schaafheim 

Vis billeder
Vis kort
Oplysninger om maskinen
- Maskinbeskrivelse:
- Chokolade-tempereringsmaskine
- Fabrikant:
- FBM
- Model:
- Maestria 60kg
- Produktionsår:
- 2025
- Betingelse:
- næsten som ny (brugt)
- funktionalitet:
- fuldt funktionsdygtig
- Driftstimer:
- 220 h
Pris og placering
EXW fast pris uden moms
18.000 €
- Beliggenhed:
- Schaafheim, Tyskland
Ring
Detaljer om tilbuddet
- Noterings-id:
- A19858250
- Sidst opdateret:
- d. 28.08.2025
Beskrivelse
Maskininformationer:
Produktionsår: 02/2025
Kapacitet: 60 kg
Maskinvægt: 360 kg
Produktion af tempereret chokolade: 130 kg/t
Djdpfxsw Ta Imj Adneku
Tilslutning: 16A CEE-stik
Dimensioner: Bredde 900 mm, Dybde 920 mm, Højde 1550 mm
Beskrivelse:
Tempererings- og overtræksmaskinen model MAESTRIA60 er designet til temperering og overtræk af alle typer chokolade. Takket være de kompakte dimensioner er tempererings- og overtræksmaskinen MAESTRIA60 særligt velegnet til alsidig anvendelse, selv på begrænset plads.
Kontinuerlig temperering via en snegl i kombination med en køleenhed sikrer, at chokoladen til enhver tid er klar til brug ved korrekt temperatur. Maskinen er udstyret med en opvarmet doseringsenhed, som styres via en pneumatisk trevejsventil, hvilket muliggør dosering af plader, praliner og andre produkter direkte i forme.
Ved montering af det passende overtræksudstyr kan alle konditoriprodukter (delvist eller fuldstændigt) overtrækkes.
Annoncen blev oversat automatisk, og der kan forekomme nogle oversættelsesfejl.
Produktionsår: 02/2025
Kapacitet: 60 kg
Maskinvægt: 360 kg
Produktion af tempereret chokolade: 130 kg/t
Djdpfxsw Ta Imj Adneku
Tilslutning: 16A CEE-stik
Dimensioner: Bredde 900 mm, Dybde 920 mm, Højde 1550 mm
Beskrivelse:
Tempererings- og overtræksmaskinen model MAESTRIA60 er designet til temperering og overtræk af alle typer chokolade. Takket være de kompakte dimensioner er tempererings- og overtræksmaskinen MAESTRIA60 særligt velegnet til alsidig anvendelse, selv på begrænset plads.
Kontinuerlig temperering via en snegl i kombination med en køleenhed sikrer, at chokoladen til enhver tid er klar til brug ved korrekt temperatur. Maskinen er udstyret med en opvarmet doseringsenhed, som styres via en pneumatisk trevejsventil, hvilket muliggør dosering af plader, praliner og andre produkter direkte i forme.
Ved montering af det passende overtræksudstyr kan alle konditoriprodukter (delvist eller fuldstændigt) overtrækkes.
Annoncen blev oversat automatisk, og der kan forekomme nogle oversættelsesfejl.
Udbyder
Bemærk: Registrer dig gratis eller log ind, for at få adgang til alle oplysninger.
Registreret siden: 2025
Send anmodning
Telefon & Fax
+49 6073 ... annoncer
Din annonce er blevet slettet
Der opstod en fejl