Regler for markedspladsen - Machineseeker.dk

Markedspladsregler

Kun konkrete tilbud

Indtast kun konkrete tilbud i databasen. Reklamer, der kun består af slogans som "alle typer xy-maskiner", kan desværre ikke aktiveres. Der skal tilbydes enten en bestemt maskine eller en fast pakke af flere maskiner pr. annonce. Hvis der er tale om en maskinpakke, er det nødvendigt med en klar beskrivelse af de tilhørende maskiner i annonceteksten. Erfaringen viser imidlertid, at der er betydeligt mere opmærksomhed om individuelle maskinannoncer end om maskinpakker.

Annoncer altid med en meningsfuld teknisk beskrivelse

Medtag en meningsfuld beskrivelse i feltet Tekniske data med dine annoncer på Machineseeker. Annoncer uden tekniske data er ikke mulige hos os. Du kan finde nyttige tips til at skabe sælgende annoncer her.

Ingen anonyme eller boksnummerannoncer er mulige

Angiv dit fulde navn og din adresse på din sælgerprofil. Anonyme annoncer er desværre ikke muligt hos os.

Ingen telefon- og faxnumre eller e-mail-adresser i annonceteksten.

Annoncer må ikke indeholde telefonnumre, faxnumre, mobiltelefonnumre og e-mail-adresser. Dine kontaktoplysninger genereres automatisk fra din kundekonto og vises også i den færdige annonce. Det er derfor ikke nødvendigt at angive dine kontaktoplysninger i annonceteksten.

Ingen internetadresser i reklamer

Reklameteksten og billederne af dine maskintilbud må ikke indeholde internetadresser. Hvis du er interesseret i logoreklame til din hjemmeside, kan du bestille den her.

Ingen henvisninger til andre reklamer

Annoncer må ikke indeholde henvisninger til andre annoncer fra en udbyder. Desuden er henvisninger til udbyderens onlinebutikker og andre handels- eller auktionsplatforme ikke tilladt.

Maskiner, der annonceres som rubrikannoncer, må ikke være en del af en auktion.

Slet solgte varer

Slet eller sæt venligst solgte varer på pause med det samme. Vi forsøger altid at holde vores database opdateret. Derfor er samkørsel i høj grad uvelkomment eller forbudt af AGB.

Ingen genindlæsning efter sletning af en annonce

Det er ikke tilladt at uploade tidligere slettede annoncer med det samme af hensyn til konkurrenceforvridning.

Ingen logoer som maskinbilleder eller i maskinbilledet

Du må ikke sende virksomhedslogoer som maskinbilleder. Det er også forbudt at placere virksomhedslogoer i maskinbilleder.

Kun billeder, som du har tilladelse til at bruge

På samme måde må producentfotos, hvis ophavsret ligger hos producenten selv, eller billeder af konkurrenter kun uploades med skriftlig tilladelse fra den respektive indehaver af ophavsretten.

Ingen pladsholder-billeder

Reklamebilleder, der kun indeholder "foto til at følge" eller lignende, er ikke mulige.

Du må ikke kopiere tekster fra konkurrenterne

Du bedes selv udarbejde de tekniske beskrivelser af dine salgsgenstande. Det er forbudt at kopiere tekster og dele af tekster fra andre sælgeres annoncer og giver normalt kun problemer, som du ikke ønsker at få.

Ingen lister over nøgleord/søgeord i annoncerne

Angiv kun relevante tekniske beskrivelser for de respektive maskiner. Det er ikke muligt at bruge nøgleord eller søgeordslister. Det er heller ikke muligt at reklamere for andre maskiner, produkter, forbrugsvarer og generel reklame.

Ingen firmanavne og gentagelser af ord i annoncens titel

Det er forbudt at nævne sit eget firmanavn og at gentage ord i annoncens titel. Fabrikanter er ikke omfattet af denne forordning.

Vælg den korrekte maskinkategori

Du bedes også i din egen interesse sørge for at placere dine annoncer i de rigtige kategorier.

Ingen 1€-reklamer

Du bedes ikke angive 1€-priser i annoncerne. Annoncer, der viser 1 € som købspris (også som FP eller VB), vil ikke blive aktiveret. Hvis du ikke ønsker at angive en pris, skal du lade prisfeltet være tomt, når du indtaster. Derefter vises noten "Pris info" automatisk for din annonce.

Ingen titler for salgsfremmende reklame

Indtast meningsfulde oplysninger i maskinbetegnelsen / køretøjstypen samt for producenten og modellen, og brug ikke reklameord. Det er den eneste måde, dine annoncer kan findes af potentielle købere via søgefunktionen.

Telefoner, der kan nås, i kontaktoplysninger

Når du angiver dine kontaktoplysninger, skal du sørge for at angive et telefonnummer, som du kan kontakte.

Ingen flere reklamer

Du må ikke sende det samme emne mere end én gang.

Yderligere regler for markedspladsen for køb-nu-lister

Ingen kontaktoplysninger

Køb-nu-annoncer må ikke indeholde nogen kontaktoplysninger. Ud over telefonnumre, faxnumre, mobilnumre og e-mail-adresser omfatter dette også virksomhedens eget firmanavn, virksomhedens eget logo, virksomhedens egen adresse og navne på kontaktpersoner. Billeder, videoer og vedhæftede filer må heller ikke indeholde nogen kontaktoplysninger. Noter som "Refurbished by [eget firmanavn]" er ikke tilladt.

Oplysninger om placering i afsnittet "Annoncens placering" skal begrænses til by og land (f.eks. Essen, Tyskland). Det er ikke tilladt at angive den nøjagtige adresse, herunder gade, husnummer og postnummer.

Omfattende beskrivelse

Dine "køb nu"-annoncer sælger særligt godt, hvis de er omfattende og præcist beskrevet. Detaljerede oplysninger muliggør ukompliceret salg og reducerer din arbejdsbyrde. Opbyg selvtillid ved at sørge for, at stave- og grammatikreglerne anvendes korrekt.

Anbefalet indhold:

  1. Præcis klassificering af kategorier
  2. Detaljeret teknisk beskrivelse
  3. Anvendelsesområder, købergrupper (f.eks. gør-det-selv-folk, håndværkere)
  4. Levende billed- og videomateriale (høj kvalitet)
  5. Valgfrit: Kompatibilitet med andre maskiner, tilbehør osv.
  6. Forklaring af tilstanden
  7. I givet fald: Antal afviklede timer

Ingen kollektive reklamer

Reklamer for køb nu skal henvise til individuelle varer eller samlinger. Det er ikke hensigtsmæssigt at samle en lang række forskellige varer i én annonce i forbindelse med køb nu-annoncer og er derfor forbudt.

Du bedes altid annoncere varer eller samlinger ved at oprette din egen nye Køb det nu-liste. Dette sikrer, at hver ny køb-nu-liste får sit eget ID, og at køb eller købsforespørgsler kan tildeles klart og tydeligt.

Betingelser for samtidig annoncering på andre platforme

Varer, der annonceres via Buy It Now, må kun udbydes samtidig på en anden onlineplatform eller i din egen onlinebutik, hvis følgende betingelser er opfyldt:

  1. Sælgeren skal sikre, at de varer, der tilbydes på Maschinensucher, altid er tilgængelige.
  2. Hvis en vare sælges via en anden platform eller din egen online shop, skal Maschinensucher's køb-nu-tilbud straks deaktiveres.
Bemærk: Alle andre regler for markedspladsen gælder også for køb-nu-lister.