Rivejern til chokolade Skivejern til chokoladeSinmag
QM-210
Rivejern til chokolade Skivejern til chokolade
Sinmag
QM-210
EXW Startpris uden moms
1.960 €
Produktionsår
2024
Betingelse
Ny
Beliggenhed
Babenhausen 

Vis billeder
Vis kort
Oplysninger om maskinen
- Maskinbeskrivelse:
- Rivejern til chokolade Skivejern til chokolade
- Fabrikant:
- Sinmag
- Model:
- QM-210
- Produktionsår:
- 2024
- Betingelse:
- ny
- funktionalitet:
- fuldt funktionsdygtig
Pris og placering
EXW Startpris uden moms
1.960 €
- Beliggenhed:
- Industriestraße 11, D-64832 Babenhausen, DE
Ring
Maskinsalg

Har du allerede indrykket din brugte maskine?
Sælg via Machineseeker uden provision.
Mere om maskinsalg
Mere om maskinsalg
Detaljer om tilbuddet
- Noterings-id:
- A7900787
- Referencenr.:
- QM-210
- Sidst opdateret:
- d. 22.07.2025
Beskrivelse
Ny maskine
Rustfrit ståldesign
24 måneders garanti
Fordele:
+ Meget god pris-ydelsesforhold
+ Maskinen er fuldt ud i rustfrit stål (inkl. opsamlingsbakke)
+ Ensartede chokoladeflager (0,1 – 3 mm tykke)
+ Rasper hurtigt 2 chokoladeblokke (hver op til 2,5 kg)
+ Meget nem at betjene
+ Hygiejnisk, let at rengøre og vedligeholde
+ Separat udskiftelig kniv
+ Med hastighedsregulering
+ Stabil placering på 4 justerbare fødder
Professionelt tip fra vores bager- og konditormester:
For at opnå særligt flotte og ensartede flager, bør chokoladen tempereres før bearbejdning:
ca. 25 – 26°C for mørk chokolade
ca. 23°C for mælke-/hvid chokolade
Tekniske data:
- Egnet til 2 chokoladeblokke (hver op til 2,5 kg)
- Dimensioner på chokoladeblokke (min – maks):
--- Bredde: 17 – 40 mm
--- Dybde: 145 – 210 mm
Dcodpfsivdxxjx Agqsn
--- Højde: 40 – 330 mm
- Maskinens mål: 393 x 370 x 638 mm (BxDxH)
- Motoreffekt: 90 W
- Tilslutning: 230V – 1Ph – 50Hz
- Nettovægt: 30 kg
Annoncen blev oversat automatisk, og der kan forekomme nogle oversættelsesfejl.
Rustfrit ståldesign
24 måneders garanti
Fordele:
+ Meget god pris-ydelsesforhold
+ Maskinen er fuldt ud i rustfrit stål (inkl. opsamlingsbakke)
+ Ensartede chokoladeflager (0,1 – 3 mm tykke)
+ Rasper hurtigt 2 chokoladeblokke (hver op til 2,5 kg)
+ Meget nem at betjene
+ Hygiejnisk, let at rengøre og vedligeholde
+ Separat udskiftelig kniv
+ Med hastighedsregulering
+ Stabil placering på 4 justerbare fødder
Professionelt tip fra vores bager- og konditormester:
For at opnå særligt flotte og ensartede flager, bør chokoladen tempereres før bearbejdning:
ca. 25 – 26°C for mørk chokolade
ca. 23°C for mælke-/hvid chokolade
Tekniske data:
- Egnet til 2 chokoladeblokke (hver op til 2,5 kg)
- Dimensioner på chokoladeblokke (min – maks):
--- Bredde: 17 – 40 mm
--- Dybde: 145 – 210 mm
Dcodpfsivdxxjx Agqsn
--- Højde: 40 – 330 mm
- Maskinens mål: 393 x 370 x 638 mm (BxDxH)
- Motoreffekt: 90 W
- Tilslutning: 230V – 1Ph – 50Hz
- Nettovægt: 30 kg
Annoncen blev oversat automatisk, og der kan forekomme nogle oversættelsesfejl.
DOKUMENTER
7900787-01.pdf (PDF)Udbyder
Bemærk: Registrer dig gratis eller log ind, for at få adgang til alle oplysninger.
Registreret siden: 2003
Send anmodning
Telefon & Fax
+49 6073 ... annoncer
Du kan også være interesseret i disse annoncer.
lille annonce

704 km
Chokoladesnitter
SinmagQM 210
SinmagQM 210
Din annonce er blevet slettet
Der opstod en fejl