Styret fermenteringsskabSALVA
600x400
Styret fermenteringsskab
SALVA
600x400
fast pris uden moms
6.938 €
Betingelse
Ny
Beliggenhed
Vincennes 

Vis billeder
Vis kort
Oplysninger om maskinen
Pris og placering
fast pris uden moms
6.938 €
- Beliggenhed:
- Rue de Fontenay 110, 94300 Vincennes, FR
Ring
Detaljer om tilbuddet
- Noterings-id:
- A19810315
- Sidst opdateret:
- d. 26.08.2025
Beskrivelse
-Model FCX-20 BASIC 50 HZ 60X40
-Eksterne dimensioner (B x D x H): 2187x1027x600 mm
-Bakkeradseparation: 78,5 mm
-Kapacitet: 20 (60x40)
-Kølemiddel: R-134a
-Effekt: 1,8 kW
Godpfx Aaew Rwanjtebu
-Frekvens: 50 Hz - 9 A
-Spænding: 230 V
-Vægt: 289 kg
-Dette udstyr er særdeles nyttigt i konditorier, bagerier samt i bake-off afdelinger eller varmesalgssteder.
-Det er uundværligt til at optimere arbejdsprocessen og tilbyde kunderne friskbagte produkter direkte fra ovnen.
-Fremstillet udelukkende i rustfrit stål, designet til brug med konditori-, bageri- og viennoiserieprodukter m.m. (friske eller frosne)
-Kontrolleret fermentering:
-Udover fordelene ved kontrolleret fermentering findes der også STOP-fermenteringsfunktionen, som muliggør udsættelse af bagetiden op til tre timer efter det forudindstillede program.
-Mikroprocessorbaseret, med mulighed for enkel forudindstilling af 24-timers programmering.
Njy Tdxuew Rwanogjda
-Designet til at fungere fra -3 °C til +40 °C og en luftfugtighed på op til 90 %.
Denne tekst er oversat automatisk. Oversættelsesfejl kan forekomme.
Annoncen blev oversat automatisk, og der kan forekomme nogle oversættelsesfejl.
-Eksterne dimensioner (B x D x H): 2187x1027x600 mm
-Bakkeradseparation: 78,5 mm
-Kapacitet: 20 (60x40)
-Kølemiddel: R-134a
-Effekt: 1,8 kW
Godpfx Aaew Rwanjtebu
-Frekvens: 50 Hz - 9 A
-Spænding: 230 V
-Vægt: 289 kg
-Dette udstyr er særdeles nyttigt i konditorier, bagerier samt i bake-off afdelinger eller varmesalgssteder.
-Det er uundværligt til at optimere arbejdsprocessen og tilbyde kunderne friskbagte produkter direkte fra ovnen.
-Fremstillet udelukkende i rustfrit stål, designet til brug med konditori-, bageri- og viennoiserieprodukter m.m. (friske eller frosne)
-Kontrolleret fermentering:
-Udover fordelene ved kontrolleret fermentering findes der også STOP-fermenteringsfunktionen, som muliggør udsættelse af bagetiden op til tre timer efter det forudindstillede program.
-Mikroprocessorbaseret, med mulighed for enkel forudindstilling af 24-timers programmering.
Njy Tdxuew Rwanogjda
-Designet til at fungere fra -3 °C til +40 °C og en luftfugtighed på op til 90 %.
Denne tekst er oversat automatisk. Oversættelsesfejl kan forekomme.
Annoncen blev oversat automatisk, og der kan forekomme nogle oversættelsesfejl.
Dokumenter
Udbyder
Bemærk: Registrer dig gratis eller log ind, for at få adgang til alle oplysninger.
Send anmodning
Telefon & Fax
+33 1 84 ... annoncer
Din annonce er blevet slettet
Der opstod en fejl