Danish
German German German English English French French Spanish Spanish Italian Dutch Polish Russian Belarusian Ukrainian Estonian Turkish English English Czech Danish Finnish Swedish Norwegian Bokmål Maltese Luxembourgish Greek Lithuanian Latvian Icelandic Portuguese Portuguese Spanish Spanish Hungarian Slovak Romanian Romanian Slovenian Serbian Serbian Albanian Croatian Bulgarian Macedonian Bosnian Hebrew Arabic Hindi English Indonesian Korean Japanese Thai Malay Vietnamese Chinese Chinese Persian Bengali Pashto Urdu
Berlin, Tyskland Tyskland
(forhandler placering)
490 km
1992
klar til operation (brugt)
DK-Thisted, Danmark Danmark
(forhandler placering)
92 km
2020
så god som ny (ex-display)
Vare: J-4248-Sous-Vide Sous-vide madlavning har mange fordele i det kommercielle køkken. Den sous-vide madlavningsmetode tilbereder mad under vakuum, hvilket bidrager til at bevare produktet. Sous-vide madlavning består af madlavning af et vakuumpakket produkt. Maden tilberedes og vakuumpakkes. Derefter koges produktet i et vandbad, indtil den ønskede temperatur er nået. Kød, der kræver en skorpe, skal steges eller bages enten før eller efter madlavningen. Vakuumtilberedte produkter har læng...
Sobradiel. Zaragoza. CP., Spanien Spanien
(forhandler placering)
1787 km
2005
fremragende (brugt)